Commissies

Atelier PASSÌ voert opdrachten en/of ontwerpen uit van zeer verschillende opdrachtgevers, van kunstenaars als studio Job en Atelier van Lieshout, kerken of religieuze instanties en sportinstanties zoals de Nederlandse Golf federatie. Maar ook particuliere opdrachtgevers kunnen met specifieke wensen terecht. In nauw overleg worden de commissies tot een goed eindresultaat gebracht.

Studio Job

In opdracht van Studio Job zijn in 2017 en 2018 verschillende onderdelen van 2 ontwerpen uitgevoerd in verguld zilver: een wandelstok en een scepter.

Atelier van Lieshout

In opdracht van Atelier Joep van Lieshout is een ontwerp van een lamp in zilver uitgevoerd. De ‘Statistocrad” is nu in particulier bezit (USA) In gemeentemuseum Den Haag staat een metershoge versie, de lamp is ca. 50 cm hoog.

Galerie Steltman

In opdracht van Galerie Steltman te Amsterdam zijn in 1995 ter gelegenheid van de 25 jarige samenwerking met Borek Sipek 25 ontwerpen van zijn hand door Schoonhovense zilversmeden uitgevoerd. Een daarvan was ik. Een bijzonder project met een heel bijzonder mens. Eindresultaat was een schitterende tentoonstelling in de Amsterdamse Galerie.

Perckens

Voor van Perckens is in 2010 een prototype gemaakt in verguld zilver van een champagnekoeler met glazen. Het project is door omstandigheden komen stil te liggen, maar krijgt in 2019 een vervolg.

Religieuze Opdrachten

2 zilveren avondmaalsbekers voor Ger.Kerk te Wezep. Replica van de gestolen doopfont uit kerk Nieuwerkerk.