Tamara Kekerix
  Sangwoo Kim
   Mark Alexander
    Lasse Beahring
     Guido Schram
      Elisabeth Ariol Peers
       Eelco Veenman
        Carsten From Andersen
         Jorinda Bruggeman van Loon

         designation

         Jorinda is van origine goudsmid, maar geeft sinds 2011 nieuwe vormgeving aan reeds bestaande zilveren serviezen. Naast deze bijzondere manier van zilversmeden neemt zij de administratie en deels de organistatie van Zilvergalerie de Watertoren voor haar rekening.

          Arjan Vrielink

          designation

          Arjan Vrielink, geboren in 1982 te Zwolle. Na ooit begonnen te zijn als theatertechnicus, terecht gekomen in Schoonhoven om daar de opleiding goudsmeden te volgen. Van september 2008 t/m juni 2009 geselecteerd voor deelname aan het project Silver In Motion, waarbij 4 internationale zilverkunstenaars de mogelijkheid geboden kregen om onder begeleiding van Paul de Vries, Titiaan de Geer en Jan van Nouhuys een eigen collectie zilverwerk op te bouwen.

           Andre van Loon

           designation

           Nobles Marteaux is het atelier van André van Loon (1979) en Jorinda Bruggeman-van Loon (1981). In 2003 begonnen in Bergambacht, en via een eigen atelier met galerie in Utrecht, in 2010 hun intrede gedaan in "De Watertoren". In oktober 2016 is Nobles Marteaux verhuisd naar het rustige Breedenbroek in de Achterhoek. Daar zij hebben eerder in het jaar dé voormalige hoefsmederij verbouwd tot een ruim atelier voor hún passie; zilversmeden, goudsmeden en micro pavé zetten.

            Paul de Vries

            designation

            Geboren in 1958 te Mierlo (NB). In het souterrain van de Watertoren is atelier PASSI van Paul de Vries gevestigd. Met een heldere beeldtaal geeft hij vorm aan de dingen die hij maakt. Hij werkt op het snijvlak van vormgeving en kunst en in het spanningsveld tussen vorm en functie. Ontworpen met hart en hoofd, ambachtelijk handgemaakt met heel veel passie. Behalve het uitvoeren van eigen ontwerpen, werkt hij ook in commissie. Ook voor bijzondere sieraden of voor uw restauratiewerk kunt u bij hem terecht.

             This is custom heading element